Waarbij kan ik als babyconsulent ondersteunen? 
Als babyconsulent kan ik jullie ondersteuning op maat bieden als er veel vragen zijn rondom de zorg voor je baby, met als doel jullie als gezin weer beter in balans te brengen.
Ondersteuning en praktische adviezen voor het omgaan met huilen van je baby, creëren van meer ritme, slaapproblemen bij je baby, voedingsvragen, het combineren van de zorg voor je baby en goed zorgen voor jezelf of andere vragen over de dagelijkse zorg of veilige hechting van je baby.
Klik hier voor uitgebreide informatie.

Na ziekenhuisopname van je baby
Ook kan ik de overgang van ziekenhuisopname terug naar huis begeleiden. Dit kan als couveuse nazorg gedurende meerdere uren en dagen, maar ook tijdens een kort consult om jullie gerichte vragen te beantwoorden.
Kijk voor meer informatie hier.

Hulp en ondersteuning bij (herstel van) psychische klachten
Zoek je specifiek hulp voor jezelf, als moeder, omdat je je uit balans voelt? Voel je je somber, depressief of angstig en vraag je je af welke hulp je nodig hebt? Of heb je behoefte aan extra ondersteuning in de zorg voor je baby tijdens- of na een behandeling voor een psychische aandoening? Kijk dan hier.

 

Direct aanmelden?
Aanmelden doe je via het contactformulier. Vermeld kort wat jullie vraag is. Je krijgt binnen 24 uur reactie. Deze eerste aanmelding is kosteloos!

Voel je altijd vrij om informatie aan te vragen via het contactformulier als je mijn hulp nodig denkt te hebben, ook als je niet weet of het wel geschikt is voor jullie!