Wanneer alles goed gaat met jou en je baby kan een groepscursus babymassage een fijne manier zijn om er even tussen uit te zijn met je baby. Naast de het behandelen van de les-inhoud, is er ook mogelijkheid om jullie ervaringen in het ouderschap te delen.

De groepslessen worden gegeven op een centrale plaats in Friesland, in Reduzum. De lessen zullen gegeven worden in kinderdagverblijf De Bernewrâld, een vertrouwde en knusse ruimte. De datum van de eerstvolgende cursus wordt op de site bekend gemaakt.
De lessen worden gegeven aan een groep van 3 tot 5 deelnemers.

De groepscursus bestaat uit 4 lessen van 1,5 uur. Bij De Babypraktijk wordt de eerste les gevolgd zonder je baby. Deze les zal in de avond plaatsvinden.
De volgende 3 lessen zijn met je baby, op zaterdagochtend. Als je kindje het volhoudt, is er de mogelijkheid om na de les nog wat met elkaar te drinken.

Er is bewust gekozen voor een eerste les zonder je baby. Voor het eerst naar een les gaan met je baby kan soms best spannend zijn. Dit kan invloed hebben op hoe de massage slaagt. Als jij al een keer op de locatie bent geweest, zal dit de volgende keer meer ontspannen verlopen voor jou en je baby.
Ook krijg je tijdens de lessen veel informatie over de massagetechnieken, je baby en de verschillende thema’s. Door de basis hierover te behandelen zonder je baby erbij, lukt het vaak beter de informatie te onthouden, en is er meer ruimte om al jullie vragen te behandelen.
Daarnaast oefenen we de volledige massage al een keer op een pop. Babymassage is een opbouwende massage, je baby zal moeten wennen aan deze manier van lichamelijk contact. Na de eerste les kun je thuis, in de vertrouwde omgeving, alvast gaan oefenen met het masseren van je baby.
De volgende lessen met je baby, kunnen helemaal in het teken staan van de massagetechnieken, het afstemmen van de aanrakingen en de lichaamstaal van je baby.

Naast de data die op de site vermeld worden, kan ik groepslessen verzorgen aan een door jou samengestelde groep, als je bijvoorbeeld vriendinnen of familie hebt met baby die graag samen de lessen willen volgen. De dagen en locatie is dan in overleg.

De kosten voor een groepscursus zijn €100,-  voor 4 lessen.
Verzorg je zelf een locatie voor jouw eigen samengestelde groep, krijgt elke deelnemer 15% korting én is er een leuk presentje voor de gastvrouw! 

Aanmelden via het contact formulier!