Na het lezen van de introductie op de cursus babymassage ben je geïnteresseerd in een individuele cursus.
De individuele cursus babymassage vindt plaats bij jullie thuis. De cursus bestaat uit 3 lessen van ongeveer 1,5 uur per les.
De cursus is inclusief reader met de informatie over de massage, om thuis de technieken terug te lezen.

Deze manier van les volgen is extra geschikt voor kindjes die sneller last hebben van prikkels in hun omgeving, of kindjes die niet voldoen aan de leeftijdsgrens van de groepslessen.
Ook als je het voor jezelf prettiger vindt om individueel de les te krijgen, kun je kiezen voor deze lessen.
Is je kindje in het ziekenhuis opgenomen (geweest) en wil je zo snel mogelijk starten met de massage om je baby extra te ondersteunen, kan ik ook al tijdens de eerste 6 weken na de geboorte bij jullie langskomen.

De mogelijkheid bestaat om 1 losse les te volgen, bijvoorbeeld bij de ondersteuning in het ziekenhuis, om kennis te maken met babymassage of als herhalingsles na een eerdere cursus.
Tijdens een losse les is er onvoldoende mogelijkheid om een complete massage te geven, maar zal ik je enkele basis-elementen laten oefenen en deze toelichten.

Voor de cursus heb je geen speciale ruimte of materialen nodig, alles wat je nodig hebt wordt tijdens de lessen door mij verzorgd.

De dagen en tijden zijn in overleg, starten kan vaak al binnen 2 weken na de aanmelding. Hiervan kan afgeweken worden, als jullie situatie daar om vraagt kijken we samen wat mogelijk is.
Aanmelden kan via het contactformulier

De kosten voor een individuele cursus zijn €125,-*  voor 3 lessen. 
Indien je 1 les aan huis wilt, kost dit €35,-*.
* Dit is inclusief 30km reisafstand vanaf Reduzum per les.