*** In 2018 zal de Ouderschapscursus ONLINE gegeven worden! ***
Hou de facebookpagina van de Babypraktijk in de gaten voor meer informatie!

 

Door goed voorbereid het ouderschap in te gaan, voorkom je dat je zorgen hebt óm je baby, zodat je kunt genieten van het zorgen vóór je baby.

Tijdens deze cursus leer je de belevingswereld van baby’s al kennen voordat je er midden in zit, en krijg je de tools om ook je eigen baby snel te leren kennen, waardoor je goed in kunt spelen op zijn behoeften. Hiermee creëer je rust in de babytijd, wat het welzijn van het hele gezin ten goede komt.
Na het volgen van de ouderschapscursus weet je wat er bedoeld wordt met sensitief opvoeden en hoe dit positief bijdraagt aan de fysieke- en mentale ontwikkeling van je baby.

Voor wie?

De kennis en informatie die je opdoet is al tijdens de zwangerschap te gebruiken om je voor te bereiden op het ontspannen ouderschap. We richten ons op de zwangerschap en de eerste 18 maanden daarna, dus ook na je bevalling kun je deelnemen aan de ouderschapscursus.

 

Inhoud van de cursus

Welke thema’s komen er o.a. aan bod:
– de verwachtingen van het ouderschap
– sensitief ouderschap en hechting
– de ontwikkeling van het babybrein
– het hoe en waarom van huilen
– creëren van rust en een fijn ritme

De online cursus kun je “op maat” afnemen, je schrijft je alleen in voor de modules die jou interessant lijken. Natuurlijk kun je ook alle modules volgen, en daarmee krijg je direct toegang tot de besloten facebookgroep waar je al je ervaringen met mij en andere deelnemers kunt delen.

Er is alle tijd en ruimte voor jullie persoonlijke situatie en het beantwoorden van jullie vragen, daar veranderd niets aan in de online wereld!

 

Locatie en data

Hou de facebook in de gaten!

 

Kosten:
afhankelijk van de hoeveelheid modules variërend van €12,50 tot €60,-

Meer informatie aanvragen kan via het contactformulier